Honkamajan tiedustelut ja varaukset

Honkamajan juhlasalissa (100 m2) on tuolit ja pöydät 100 hengelle. Parinkymmenen hengen kahvilassa on keittiö kalusteineen (astianpesukone, jääkaappi ja jääkaappi-pakastin, liesi-uuni, mikrouuni, kahvinkeitin) ja noin 100 hengen kahviastiasto. Näyttämö esirippuineen ja lavastusverhoineen sekä valotekniikka ovat käytettävissä.

Vuokrattavissa on myös 20 euron hintaan ruokalautaset, ruokailuvälineet ja muuta astiastoa 100 hengelle. Astiat ja välineet on pestävä käytön jälkeen.

Monipuolinen Yamaha Stagepass 500 -äänentoistolaitteisto, cd-soitin, dvd ja piano. Kokouksia varten on kaksi mikrofonia, valkokangas ja videotykki.

WC-paperit ja pyyhkeet sisältyvät vuokraan. Kynttilöiden polttaminen ja avotulen teko sekä tupakointi on kielletty sisätiloissa. Asiakas järjestää itse tilan juhlakuntoon ja hoitaa pöytäliinat, kukat ym. koristelun. Suomen lippu löytyy keittiön kaapista. Piha-alueelle mahtuu noin 40 autoa.

Asiakas vastaa siitä, että Honkamaja on tilaisuuden jälkeen samassa kunnossa kuin ennen vuokrausta. Vuokraajalle annettua kirjallista siivousohjetta on noudatettava.

Asiakas voi myös tilata siivouksen hintaan 200 euroa.

Asiakas vastaa itse tavaroistaan esim. lahjoista, orkesterin varusteista ym. Honkamajalle tuoduista esineistä. Nuuksio-Seuralla ei ole vakuutusta mahdollisen vahingon varalle.

Ongelmatilanteiden varalta keittiössä on puhelinpävystäjän numero. Taksien tilausnumerot löytyvät ilmoitustaululta. Linja-autopysäkki on Honkamajan kohdalla.

Hinnat

Vuokrausaika perjantaista klo 16.00 sunnuntaihin klo 13.00, hinta 750 euroa. 1.5.2018 alkaen sesonkiaikana eli 1.5.-30.9. hinta on 800 euroa ja sesongin ulkopuolella 650 euroa.

Arki-iltojen vuokra on 100-300 euroa hallituksen harkinnan mukaan. Kysy tarjoushintaa lähiviikolle.

Honkamaja on kiinni tammi-helmikuun ajan

Ei yöpymistä, musiikki on lauantain juhlissa lopetettava yöllä klo 01 ja talosta on poistuttava klo 02 mennessä.

Oikeus muutoksiin varataan.

Nuuksio-seuran jäsen voi saada 20% alennusta Honkamajan vuokrasta oltuaan jäsenenä ja maksettuaan seuran jäsenmaksun kahden vuoden ajan.

Tiloihin tutustuminen

Lisätietoja tilojen vuokrauksesta ja niihin tutustumisesta antaa Anni Poutiainen 040 570 5276.

Honkamajan vuokrausta koskevat kyselyt ja muut yhteydenotot voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen honkamaja@nuuksio-seura.fi.

Kuvia Honkamajasta löydät sekä Honkamajan esittelysivulta että kuvagalleriastamme.