Honkamajan tiedustelut ja varaukset

Honkamajan juhlasalissa (100 m2) on tuolit ja p´┐Żyd´┐Żt 100 hengelle. Parinkymmenen hengen kahvilassa on keitti´┐Ż kalusteineen (astianpesukone, j´┐Ż´┐Żkaappi-pakastin 2 kpl, liesi-uuni, mikrouuni, kahvinkeitin) ja noin 100 hengen kahviastiasto. N´┐Żytt´┐Żm´┐Ż esirippuineen ja lavastusverhoineen sek´┐Ż valotekniikka ovat k´┐Żytett´┐Żviss´┐Ż.

Vuokrattavissa on my´┐Żs 20 euron hintaan ruokalautaset, ruokailuv´┐Żlineet ja muuta astiastoa 100 hengelle. Astiat ja v´┐Żlineet on pest´┐Żv´┐Ż k´┐Żyt´┐Żn j´┐Żlkeen.

Monipuolinen Yamaha Stagepass 500 -´┐Ż´┐Żnentoistolaitteisto, cd-soitin, dvd ja piano. Kokouksia varten on kaksi mikrofonia, valkokangas ja videotykki.

WC-paperit ja pyyhkeet sis´┐Żltyv´┐Żt vuokraan. Kynttil´┐Żiden polttaminen ja avotulen teko sek´┐Ż tupakointi on kielletty sis´┐Żtiloissa. Asiakas j´┐Żrjest´┐Ż´┐Ż itse tilan juhlakuntoon ja hoitaa p´┐Żyt´┐Żliinat, kukat ym. koristelun. Suomen lippu l´┐Żytyy keitti´┐Żn kaapista. Piha-alueelle mahtuu noin 40 autoa.

Asiakas vastaa siit´┐Ż, ett´┐Ż Honkamaja on tilaisuuden j´┐Żlkeen samassa kunnossa kuin ennen vuokrausta. Vuokraajalle annettua kirjallista siivousohjetta on noudatettava.

Asiakas voi my´┐Żs tilata siivouksen hintaan 200 euroa.

Asiakas vastaa itse tavaroistaan esim. lahjoista, orkesterin varusteista ym. Honkamajalle tuoduista esineist´┐Ż. Nuuksio-Seuralla ei ole vakuutusta mahdollisen vahingon varalle.

Ongelmatilanteiden varalta keitti´┐Żss´┐Ż on puhelinp´┐Żivyst´┐Żj´┐Żn numero. Taksien tilausnumerot l´┐Żytyv´┐Żt ilmoitustaululta. Linja-autopys´┐Żkki on Honkamajan kohdalla.

Hinnat

Vuokrausaika perjantaista klo 16.00 sunnuntaihin klo 13.00, hinta 750 euroa. 1.5.2018 alkaen sesonkiaikana eli 1.5.-30.9. hinta on 800 euroa ja sesongin ulkopuolella 650 euroa.

Arki-iltojen vuokra on 100-300 euroa hallituksen harkinnan mukaan.

Pelk├Ąn lauantain vuokra on 300 euroa. Eedellytyksen├Ą on, ett├Ą tilaisuus varataan lyhyell├Ą varoitusajalla.

Honkamaja on kiinni tammi-helmikuun ajan

Ei y├Âpymist├Ą, musiikki on lauantain juhlissa lopetettava y├Âll├Ą klo 01 ja talosta on poistuttava klo 02 menness├Ą.

Oikeus muutoksiin varataan.

Nuuksio-seuran j├Ąsen voi saada 20% alennusta Honkamajan vuokrasta oltuaan j├Ąsenen├Ą ja maksettuaan seuran j├Ąsenmaksun kahden vuoden ajan.

Tiloihin tutustuminen

Lis├Ątietoja tilojen vuokrauksesta ja niihin tutustumisesta antaa Anni Poutiainen 040 570 5276.

Honkamajan vuokrausta koskevat kyselyt ja muut yhteydenotot voi l├Ąhett├Ą├Ą my├Âs s├Ąhk├Âpostitse osoitteeseen honkamaja@nuuksio-seura.fi.

Kuvia Honkamajasta l├Âyd├Ąt sek├Ą Honkamajan esittelysivulta ett├Ą kuvagalleriastamme.