Harrastustoiminta

LASTEN LIIKUNTAKERHON

Yhteys: heikki.kiili@folkhalsan.fi

KUNTOLENTOPALLOILUA NUORILLE JA AIKUISILLE

Koulumestarin koululla maanantaisin klo 19.00 - 21.00.

Haluatko pelailla lentist´┐Ż mukavassa seurassa nuorten ja aikuisten yhteisell´┐Ż vuorolla? Tervetuloa mukaan! Lis´┐Żtiedot Riitta Mets´┐Żkoivu p. 0407224424

Zumbaa sunnuntaisin klo 17.30-18.30 Honkamajalla.

Lis´┐Żtietoja: Miia Linden 0456398766.

Nuorteniltoihin ja lastenkerhoon kaivataan vet´┐Żji´┐Ż!

N´┐Żytelm´┐Żkerhon tapahtumat

Nuuksio-Seuran teatterikerhon ensimm´┐Żinen n´┐Żytelm´┐Ż "Kissa ulos" oli menestys. Sit´┐Ż esitettiin vuonna 2002 seuran omissa iltamissa, Kaunialan sotavammasairaalassa, Kuusikodissa, Aurorakodissa, Karjalohjan Puuj´┐Żrvip´┐Żivill´┐Ż, Lohjansaareen Nuorisoseuran iltamissa ja Volsin vanhainkodissa Kirkkonummella.

"Ohimoleikkaus" sai ensi-iltansa syysiltamissa 18.10.2003 ja my´┐Żs vierailuesityksi´┐Ż on ollut, mm. ministeri Veikko Helteen 90-vuotisp´┐Żivill´┐Ż Vihdiss´┐Ż.

Seuran 75-vuotisjuhliin 8.10.2004 valmistui uusi n´┐Żytelm´┐Ż "Kirje ja Korvapuusti", jonka on erityisesti Nuuksio-Seuralle kirjoittanut kirjailija Kalle Isokallio. Teatterikerho oli nytkin kiertueella vanhainkodeissa ja sairaaloissa.

Lokakuun 2005 iltamissa sai ensiesityksens´┐Ż teatterikerhon uusin n´┐Żytelm´┐Ż "H´┐Żlm´┐Żl´┐Żistarinoita". Kaudella 2006 tuli ensi-iltaan Inkeri Kilpisen "Hiiri tarjottimella". N´┐Żytelm´┐Ż´┐Ż esitettiin my´┐Żs p´┐Ż´┐Żkaupunkiseudun sairaaloissa ja vanhainkodeissa.

Teatterikerho piti heng´┐Żhdystaukoa pari vuotta, mutta t´┐Żm´┐Ż aika k´┐Żytettiin hy´┐Żdyksi hakemalla konkreettista oppia seuran j´┐Żrjet´┐Żmill´┐Ż teatteriretkill´┐Ż. Kaikkein tehokkainta vierihoitoa saatin kuitenkin kes´┐Żll´┐Ż 2008, jolloin Espoon kaupunginteatteri esitti Honkamajalla Heikki Ylikankaan n´┐Żytelm´┐Ż´┐Ż Histan h´┐Ż´┐Żt.

Honkamajan n´┐Żytt´┐Żm´┐Ż esirippuineen on nyt palautettu alkuper´┐Żiseen asuunsa. Teatterikerho toi ensi-iltaan uuden "Holm´┐Żl´┐Żiset"-produktionsa seuran 85-vuotisjuhlissa lokakuussa 2014. Ohjauksesta vastasi Ville Virkkunen.